27-04-05

hallo bezoekers

We zijn gisteren naar de Zoo van Antwerpen geweest met onze klas. Toen we aankwamen werden we door een gids rondgeleid, dat was wel leuk. Daarna zijn we naar de zooklas geweest, we mochten een slang vasthouden. Dan mochten we 20 min vrij rondlopen, ik met een paar anderen zijn naar VRIESLAND geweest, je kunt het al raden het is alles met water. Er waren grote en kleine vissen en pinguins. Het leukste vond ik nemo, hij was er ook aanwezig... hij zat met zijn vriendjes in een aquarium. Dan moesten we een tekening maken van ons lievelingsdier en wat wij het gevaarlijkste dier vinden in de zoo. Ik heb als mijn lievelingsdier een jaguar. Alles van die soort zijn mijn lievelingsdieren en het gevaarlijkste dier vind ik de leeuw. Dan mochten we weer rondlopen, ongeveer 1uur. We -ik met mijn groepje- zijn naar de aapjes geweest en ook naar de insecten en krokodillen. Er was een deur waarachter -dat wisten we natuurlijk niet- er camelions waren die vrij rondliepen, dat was wel heel effe schrikken hoor en voor de rest hebben we ons reuze vermaakt. Vandaag hebben we 2uur op de computers mogen spelen om omdat nog niet iedereen klaar was met de oefeningen en voor de rest was het REDELIJK leuk.

21:00 Gepost door Stef | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dag Stef. Ah! Je blog heeft een nieuw kleedje!
Mooi, hoor!
Groetjes, Rosita :-)

Gepost door: lady rosita | 01-05-05

WEET JE... Dat wij op dezelfde dag met een blog begonnen zijn?
Dat wij alletwee een stokje van Gilles ekregen hebben?
Groetjes en tot blogs!

Gepost door: emiel | 01-05-05

Ben je niet in de aquariumzaal geweest.... Stef??? Want dat is zeker meer dan de moeite waard .....daar zitten alle soorten vissen...en ook de siddervis die electriciteit afgeeft....Maar ik lees dat het in ieder geval plezierig was en uw blog heeft inderdaad een nieuw mooi kostuum gekregen....ik ben een beetje laat Stef...maar wij zijn in het bos geweest. doeeeiiiiiiii ;-)pepino.

Gepost door: pepino | 03-05-05

ja daar ben ik ook geweest maar over de zoo is toch een nieuw spel het noemd aquatopia het is echt de mooite daaar zitte pas grote vissen. Ben jij daar al eens geweest

Gepost door: stef | 03-05-05

Is dat in de ZOO Stef??? Of buiten en zo waar ??? Dat zegt me weinig....en welke grote vissen zitten daar Stef ? Ik ben nieuwsgierig....:-)pepino.

Gepost door: pepino | 03-05-05

Pepino Aquatopia is recht over het Centraal station. Het is er nog maar een goed jaar, maar echt de moeite waard volgens onze Stef. Hij is daar eens bij speciale gelegenheid binnen geweest, voor de première van de film Nemo. Groetjes :-)))

Gepost door: Jef | 03-05-05

De commentaren zijn gesloten.